Jótállási feltételek

 
 

A megrendelőhöz postázott árú minőségi vizsgán esik át, mind a gyártó részéről, mind az Alfa-Radiál Plusz Kft. részéről. Ha mégis megtörténik, hogy valamelyik termékünk hibás, a törvényben szabályozott keretek között a jótállás érvényesíthető. 
 
A jótállás időtartama egy év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.
 
Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, Szolgáltató köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

  A szavatossági igény elbírálása

 Az elbírálást a gumiabroncs importőr cég végzi. A jogos reklamációnak elismert abroncsot a Alfa-Radiál Plusz Kft.  a vevő kérésére, új abroncsra cseréli, vagy annak árát megtéríti.

 
A bejelentés időpontjában érvényes eladási árból a Alfa-Radiál Plusz Kft. az elismert reklamációs követelés illetve a maradvány csatornamélység arányában engedményt ad. A csatornamélység az abroncs legkopottabb részén a főcsatornában mérendő. A térítés összege az alábbi képlet szerint számítandó ki.
-Személyabroncs:
 
Térítés = aktuális ár X mért csatorna mélység ( pl.: 3 mm)-1,6 mm  
                         eredeti csatorna mélység (pl.: 8 mm)
-Teherabroncs
 
Térítés = aktuális ár X mért csatorna mélység ( pl.: 8 mm) – 3 mm
                         eredeti csatorna mélység (pl.:15 mm)
- Mezőgazdasági abroncs
 
Térítés = aktuális ár X mért borda magasság (pl.: 16 mm ) – 3,8 mm
                                eredeti borda magasság ( pl.: 38 mm)

 

A terméket a kosárba raktam.

Tovább nézelődöm, vissza a termékekhez
Kosár megtekintése és fizetés